Нещата, които правят хлебчетата, сухарите и крекерите да заживеят нов, цветен и вкусен живот,
…това, без което пастата не може да се представи достойно на масата:
- Тофу със сушени домати
- Пастет от кашу с много апетитен цвят
- Зелена паста от копър
- Бобоорех
- Тройка в чинията- три веган пастета, допълващи се по вкус
- Зелено пюре от грах, китайско зеле и спирулина
- Млечен дресинг от кълнове
- Вкусен зелен дресинг за салата с авокадо и маслини
- Веган сирене с кашу, покълнал лимец и кисела туршия
- Суров хумус с асефатида
- Сос от гъби със сумак и бяло вино
- “Българско уасаби” или сос от хрян
- Паста от ряпа и кълнове
Leave a comment