Вкусна празнична йога с чай и сладки

Мили приятели,
искам да ви поканя на гости в съботния следобед, в който ще ви покажа се правят разни веган сладки, ще се разтегнем хубаво с Маги от йога-клуб Insight  и за десерт ще изпием по чаша ароматен чай, ще се нагостим със здравословни изкушения, ще си поговорим за отминаващата година и обещаем да сме позитивни и щастливи през 2012.

Официалната страничка на събитието във фейсбук е тази:  Вкусна празнична йога с чай и сладки

На празничната вкусна йога могат да присъстват десетима човека, така че запазвайте място от сега (ух…няма да е последно, ако не стигнат местата сега, обещавам)!
Ще подготвя вкусни веган сладкишченца и сладки ( приемам и ваши предложения и предпочитания за бонбонки и сладки от блога), ароматен чай по избор на Маги, както и йога занятие.

Моля ви да дойдете на събитието леко гладни, да вземете със себе си леко облекло и шал за завиване (връхна дреха). Не забравяйте, че тези няколко часа ще са подарък от вас за вас!

Ще можете да задавате въпросите си относно веган кухнята към мен. Като от сега предупреждавам- не мога да отговоря на въпроса защо толкова много обичам тахан с мед…все още е мистерия за мен!

На непрактикувалите или начинаещи в йога участници, Маги обещава да не изисква стойка на глава. Но пък ще ви поговори за ползата от редовни упражнения и за философията на йога.
И накрая, на светлина от свещи и под звуците на мантри, ще си споделим с какво сме горди от изминалата година, ще си помислим как следващата да е по-успешна!

Маги: Insight Yoga Studio

☼ Чакаме ви ☼

wpicon

3 Trackbacks to “Вкусна празнична йога с чай и сладки”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: